Measure of a Pro™

Measure of a Pro™

Solidt. Afprøvet og ægte. Til dig, der er villig til at få beskidte hænder for at yde mere. Fordi en professionel måles ud fra det arbejde, han udfører. En professionels eftermæle er hvert eneste projekt, der er gennemført, før de næste udfordringer påbegyndes.
Vores eftermæle? Det er enkelt. Det sidder på hofterne eller i hænderne på alle professionelle siden 1843.

Sådan blev STANLEY til Measure of a Pro™.

Men du behøver ikke tage vores ord for det. Vi har fået X

54882

Men du behøver ikke tage vores ord for det. Vi har fået upartiske anmeldelser fra de mennesker, der er afhængige af vores værktøj og udstyr for at kunne udføre deres arbejde, og her er et par af deres favoritter

Rækkevidden er vigtig

Vi introducerede det første metal båndmål i 1931, og vi er nået længere siden da, og strækker os langt for, at du kan gøre det, du gør bedst.

SE SORTIMENT

Hårdt at slå

Det eldrevne værktøj i STANLEY FATMAX-serien er designet til at hjælpe dig med at arbejde smartere og hurtigere takket være det innovative design. Serien er meget svær at slå, da den rummer alt, hvad du behøver, for at få ordnet opgaven på arbejdet eller i hjemmet.

SE SORTIMENT

Styr på tingene

Ankom som en vaskeægte professionel med STANLEY- og STANLEY FATMAX-opbevaringsløsninger. Fra værktøjsbælter og bløde tasker til værkstedsopbevaring og tilpassede systemer. Vi hjælper dig med at få styr på tingene og finde din ideelle opbevaringsløsning.

SE SORTIMENT

Pålidelig, uanset hvordan du skærer det

Til knivskarpe præstationer skal du vælge STANLEY- og STANLEY FATMAX-knive og -klinger. Med masser at vælge imellem har vi en kniv og en klinge til alle opgaver, og du har opgaven til alle knive og klinger.

SE SORTIMENT