Vores virksomhed

STANLEY
Uanset om du er en forhandler på udkig efter den bedste kvalitet til dine kunder eller du er en dygtig slutbruger, der leder efter det bedste værktøj, er STANLEY klar til at hjælpe dig.

STANLEY er stolt af sit ry for sin ekspertise. Vi er dedikerede til stadighed at teste, designe og forbedre vores produkter for at sikre kvalitet og maksimal funktion. Fastholdelse af anseelse og til at være verdens bedste til de vi gør, er vigtig for os, og hvad du forventer af et navn som STANLEY.

SPONSORATER

STANLEY® er aktivt involveret i flere sponsoraftaler, herunder FC Barcelona, en af verdens mest berømte forboldklubber; Joe Gibbs Racing, en af USAs bedste raserkørere; og MotoGP, de mest berømte motorcykelløb i verden.

STANLEY works
STANLEY Work, oprindelig et dørbeslag- og en bolt-virksomhed beliggende i New England, Connecticut, blev grundlagt i 1843 af Frederiks T. STANLEY. Et par år senere, i 1857, grundlagde Frederiks fætter - Henry STANLEY, virksomheden STANLEY Rule & Level. I 1920 fusionerede STANLEY Rule & Level med virksomheden STANLEY Works i ønsket om at blive den berømte håndværktøjsdivision.

Gennem årene har STANLEY Works produceret noget af det mest innovative og brugbare værktøj, som der nogensinde er lavet. Heriblandt er Bailey® plane, Surform®, Powerlock® målebånd og senest Fatmac ™. STANLEY fortsætter i dag, mere en nogensinde, med at være førende i håndværktøj på innovation.
 

Stanley Black & Decker historie
Når du går hele vejen tilbage i historien, handler det om tre personer: Frederisk STANLEY, Duncan Black og Alonzo Decker. Alle tre passionerede personer, der byggede så magtfulde selskaber, at de var stolte over, at sætte deres navn på dem. Hundreder af år senere, er vi stolte af at fortsætte deres arv, og vi er stolte over at bære deres navn videre.

I 1843 startede Frederik STANLEY en lille butik i New Britain, Connecticut i USA, som fremstillede bolte, hængsler og lignende fra smedejern. Med enestående kvalitet, konsekvent innovation og nøje planlagte driftforbedringer, definerede man STANLEY virksomheden som ekspertisecenter, og således også hans produkter.

I 1910 åbnede S.Duncan Black og Alonzo G. Decker deres butik - samme størrelse i første omgang, i Baltimore, Maryland i USA. Seks år senere ændrede de verden, da de indhentede verdens første patent på et bærbart el-værktøj. Og den virksomhed, som de opbyggede, har været under forandring i verden lige siden.

Begge virksomheder voksende parallelt over de følgende årtier og samlede en enestående samling af varemærker og produkter, og endnu mere en imponerende rigdom af branchekendskab.
 

1914 – Første hæftemaskine
1930 – Første automatiske dør
1931 – Første STANLEY spolemålebånd
1961 – Første akku boremaskine


I 2010 blev de to selskaber slået sammen og Stanley Black & Decker blev dannet. Stanley Black & Decker leverer værktøj og løsninger, som industrivirksomheder, fagfolk og forbrugere kan regne med, når det virkelig gælder.

Siden 1843 har vi sat standarden for kvalitet i alt, hvad vi gør. Ingen virksomhed i verden har en stærkere eller mere overbevisende tradition i, at levere solidt, innovativt og effektivt værktøj, som hjælper professionelle i verden med at bygge, reparere og beskytte verdens mest værdifulde ting. Stanley Black & Decker er verdens største producent i værktøj og sikkerhed. Vi beskæftiger næsten 40.000 medarbejdere på verdensplan og opererer i mere end 175 lande.

Som der var i 1843, er vores passion for kvalitet synlig rundt omkring i hele verdenen.

 

For mere information: www.stanleyblack&decker.com