PRO as standard

PRO as standard

Vi er her af en årsag og det er at hjælpe dig med at få arbejdet gjort bedre. Det gør vi sammen med de bedste eksperter, som ved allermest omkring værktøj, nemlig håndværkerne. Vi lytter til deres behov og sammen skaber vi produkter, som gør STANLEY til hvad det er i dag og vores værktøj til PRO AS A STANDARD.

 • ...

  Produktanmeldelser

 • ...

  Slutbruger undersøgelse

 • ...

  Face2Face interviews

 • ...

  Arbejdsdag med slutbrugere

 • ...

  Værktøjsmedlemmer

Se hvordan vi skabte et knivblad, som holder 10 gange mere til kun dobbelt pris.

Vores undersøgelser viste at håndværkere tabte mere end 40 minutter om ugen på at skifte knivblade især ved arbejde i kraftige materialer. Vores ingeniører var overbevidste om at de kunne finde en løsning og det gjorde de - en carbide behandlet knivblad. Skabt til at levere et mere holdbart knivblad og beholde det første snits skarphed, samt stærk nok til sikkert at modstå knæk - 3 nøglefaktorer som de professionele kræver af deres knivblade i dag.

Lær mere

Se her hvordan vi lavede en mere ergonomisk pladesaks med minimum risiko for skader for slutbrugeren.

Ved at samarbejde med vores slutbrugere lærte vi, at håndværkere som brugte pladesaks ofte, havde større risiko for at udvikle syndromet "Hvide fingre". Derfor designede vores ingeniører en pladesaks i samarbejde med United states Ergonomics, som folk kan bruge med minimal ergonomisk risiko for skader.

Lær mere

Læs hvordan vi designede et laser vaterpas til brug i lyse arbejdsområder - selv udenfor i dagslys.

Med en stor serie af røde laser målere mente vi, at vi havde de perfekte løsninger for hurtige og præcise målinger.Vores slutbrugere gjorde os dog opmærksomme på, at den røde traditionelle punktlaser ikke var optimal ved arbejde og malinger udendørs, så vores produktteam måtte udvikle en laser måler med grøn diode. De udviklede derfor en laserstråle, som var 4xlysere end en traditional rød stråle som er lettere for menneskets øje at se.

Lær mere