175th Anniversary

Innovative siden 1843

Tilbage i 1843 grundlagde Frederick T. Stanley, Stanley Works i New Britain, Connecticut, USA og begyndte at konstruere værktøj som ingen andre havde gjort det før. En unik historie fulgte hurtigt med at levere hårdtarbejdende, innovativt og kraftfuldt værktøj og gav generationer af håndværkere, fagfolk og DIY-brugere de redskaber de havde brug for. Denne historie fortsætter i hvert værktøj, der bærer navnet i dag. Fra det ydmyge målebånd til de avancerede digitale måleinstrumenter forbliver værktøjet kendt for, kvalitet og holdbarhed og fortsætter med at være et redskab, der anvendes til at opbygge verdenen omkring os.

Vi har lavet noget meget ikonisk værktøj gennem årene, herunder vores SweetHeart™ mejsler, der blev lanceret i 1920 som et mindesmærke for Stanley Works langtids præsident, William Hart (1884-1915) og Bailey®-høvlen.

Siden 1843 har vores innovative produkter hjulpet med at opbygge, reparere og beskytte verdenen. Det fortsætter i dag, med endnu mere innovative produkter. Tjek nogle af de seneste og mest banebrydende produkter ud.

Se sortimentet